Bioresonans och Frekvensterapi

Skanning, analys och behandling

Boka tid

Bioresonans är att kommunicera

Bioresonans är en teknik att kommunicera mellan den biologiska kroppen och ett avancerat mätinstrument. Med instrumenten kan vi söka och detektera det som belastar kroppens vävnader och funktioner. Likt tekniken i magnetröntgen och möjligheterna med ultraljud, som också bygger på att mäta frekvenser och energi. Förekommer det belastning fungerar kroppen inte optimalt och vi kan känna olika symptom.
Effektiv Friskvård använder vi flera olika utrustningar.

Att söka efter orsaker

Med bioresonans och frekvensanalys söker vi bland annat belastning av mikroorganismer. Det kan vara bakterier, parasiter, mögel eller svamp. Finns dessa i kroppen stör det cellernas funktioner och det kommer att visa sig som symptom.

Vi har också möjlighet att söka vidare i kroppens funktioner och organ för att finna de belastningar som behöver avlägsnas för att uppnå förbättring.

Analys och behandling

I samband med analysen kan vi också behandla obalanser elektroniskt. Du får också tips på hur du kan fortsätta behandla dig på egen hand, till exempel genom att hyra en frekvensapparat.

Aktuella utrustningar

Vi diskuterar oss fram till vilken eller vilka apparater som vi ska använda för att komma åt dina problem.

  • Oberon
  • Monicor
  • F-scan

En analys kostar 950 kr per timme. Räkna med omkring en och en halv timme per tillfälle.

Analysen utförs av Bo Engborg.

Boka tid: 0708-18 24 57, bo@effektivfriskvard.se
Boka tid

Effektivfriskvård

You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

I'd like to continue anyway