Effektiv massage i Stockholm

Djupgående och välgörande

Är du i behov av en massage i Stockholm?

Letar du efter massage i Stockholm för att lindra rygg-, nack- eller axelvärk? Känner du att din kropp är stel och i behov av lindring? Eller kanske behöver du hjälp att reda ut en svår situation i livet? Då kan jag hjälpa dig!

Jag är en utbildad massör som arbetar med ekologiskt kokosfett och eteriska oljor. Alla mina oljeblandningar är speciellt utvalda för att passa varje individ och deras problem. Jag är också utbildad inom kinesiologi, vilket är en metod som jag använder för att lösa både fysiska, psykiska och energetiska blockeringar på djupet.

För att ge en heltäckande behandling, kompletterar jag med shiatsu – en japansk akupressurmetod, samt su jok, en Koreansk reflexologimetod. Jag använder också Gua Sha, en kinesisk metod som aktiverar lymfsystemet, huden och stimulerar utrensning.

Genom att kombinera dessa olika metoder skräddarsyr jag en behandling som passar just dig och dina behov. Målet är alltid att ge mina kunder positiva resultat. Så varför inte boka en massagebehandling med mig.

När du bokar en massagebehandling hos mig i Stockholm kommer jag att lyssna noggrant på dina behov och bekymmer. Vi kommer att diskutera dina symtom, din hälsa och dina mål för behandlingen. Sedan skapar jag en individanpassad plan för att möta just dina behov.

Under själva behandlingen kommer jag att använda mig av mina kunskaper inom shiatsu för att stimulera tryckpunkter och lösa upp spänningar i kroppen. Genom att arbeta med su jok-reflexologimetoden kan jag också behandla specifika områden för att främja läkning och återhämtning.

Gua Sha-metoden är ytterligare ett verktyg jag använder för att främja cirkulation, öka lymfflödet och stimulera kroppens naturliga utrensning. Detta kan vara särskilt effektivt för att minska svullnad och inflammation.

Med hjälp av ekologiskt kokosfett och speciellt utvalda eteriska oljor kan jag skapa en avslappnande och lugnande atmosfär under behandlingen. Dofterna och egenskaperna hos oljorna kan också bidra till att lindra stress och främja sinnesro.

Så varför inte ge dig själv den gåva det är att ta hand om din kropp och själ? Boka en massagebehandling hos mig i Stockholm och upplev fördelarna av en skräddarsydd behandling som fokuserar på dina specifika behov.

Behandlingen utförs av Julia Engborg.

Pris på massage i Stockhholm

Priset är 900 kr för en timme och 1 400 kr för 2 timmar.

Boka tid hos oss via telefon eller mejl

Julia Engborg0730-94 93 00

julia@effektivfriskvard.se

Detta ingår i en behandling

I behandlingen så ingår olika delar, såsom shiatsu, su jok, gua sha och kinesologi.

 

Vad är shiatsu massage i Stockholm?

Shiatsu är en japansk terapiform som innebär tryck och stretching på kroppens olika punkter. Den används för att behandla olika typer av besvär, inklusive stress, sömnproblem, muskel- och ledvärk samt för att förbättra kroppens cirkulation och stärka immunförsvaret.

Shiatsu-metoden är baserad på traditionell kinesisk medicin och akupunktur, men istället för nålar används tryck med händerna, fingrarna och ibland fötterna för att främja kroppens självläkande processer.

Vid en shiatsu-behandling anpassas trycket efter individens behov och shiatsu kan även ges som en fristående behandling eller kombineras med andra behandlingsformer.

Shiatsu-terapi är en mycket effektiv metod för att lindra smärta och spänningar och för att främja avslappning och välbefinnande. Om du lider av stress, sömnproblem eller muskel- och ledvärk kan shiatsu vara ett bra alternativ till traditionell medicin. Kontakta en certifierad shiatsu-terapeut för att lära dig mer om denna terapiform och hur den kan hjälpa dig att må bättre.

 

Vad är Su Jok

Su Jok är en koreansk terapeutisk behandlingsform som används för att stimulera kroppens akupunkturpunkter på händer och fötter för att behandla olika hälsoproblem. Su Jok betyder ”hand och fot” på koreanska.

Su Jok bygger på idén om att händerna och fötterna är en reflektion av hela kroppen och att varje punkt på händerna och fötterna är kopplad till en specifik del av kroppen. Genom att stimulera dessa punkter kan man påverka och balansera kroppens energiflöden.

Su Jok kan användas för att behandla en rad olika hälsoproblem, inklusive smärta, stress, sömnproblem, matsmältningsproblem och allergier. Behandlingsformen är skonsam och kan ges till människor i alla åldrar.

Su Jok terapi involverar inte några nålar eller mediciner, vilket gör den till en säker och naturlig behandlingsform för att förbättra hälsan. Genom att stimulera kroppens egna läkningsprocesser kan Su Jok hjälpa till att stärka immunförsvaret och förbättra kroppens allmänna hälsa och välbefinnande.

 

Vad är Gua Sha i Stockholm

Effektiv Friskvård erbjuder Gua Sha-behandlingar för att hjälpa människor att återställa balansen i sin kropp, själ och sinne. Gua Sha är en gammal kinesisk metod som har använts i århundraden för att lindra muskelsmärta, öka blodcirkulationen och minska inflammation.

För oss på Effektiv Friskvård handlar inte Gua Sha bara om att lindra fysisk smärta, utan också om att hjälpa våra kunder att uppnå en djupare känsla av inre lugn och harmoni. Genom att skapa en fridfull miljö där våra kunder kan koppla av och släppa på stress och spänningar, kan vi hjälpa dem att uppnå en balanserad hälsa.

Vi tror på att hälsa handlar om mer än bara vår fysiska kropp, det handlar också om vår själ och vårt sinne. Därför strävar vi efter att erbjuda en helhetlig upplevelse för våra kunder, där de kan känna sig omhändertagna på alla plan.

Om du söker efter en Gua Sha-behandling i Stockholm, kan du lita på att Effektiv Friskvård kan hjälpa dig att uppnå den balanserade hälsa du söker. Vi tror på att Gua Sha kan vara en viktig del av din andliga och fysiska resa till en balanserad hälsa.

Effektivfriskvård

You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

I'd like to continue anyway