Kinesiologi

Kommunikation med nervsystemet

Kinesiologi

Kinesiologi är en metod för att kommunicera med nervsystemet och energisystemet.

Kunskaper i modern västerländsk fysiologi, anatomi och rörelselära i kombination med akupunktursystemet och läran om människans inre och yttre energisystem används för att hitta obalanser, spänningar och andra blockeringar i kroppen.

Manuell muskeltestning och behandling

Kinesiologen använder sig av manuell muskeltestning och gör sedan behandlingar av nerv- och energisystemet. Därefter testas musklerna igen för att bekräfta att det skett en förändring.

Musklernas kopplingar

Alla muskler i kroppen är associerade till olika organfunktioner, endokrina körtlar och akupunkturmeridianer. När man testar spänningen i olika muskler får man en bild av vilken behandling som kan tänkas ge bäst effekt.

Kost och kosttillskott

Kinesiologen kan också använda muskeltester för att avgöra om viss mat, ett visst kosttillskott, blomsterdroppar eller annat är bra eller inte för klienten.

Kinesiologibehandlingar görs av Julia Engborg och kostar 1 500 kr per timme.

Boka tid

Boka tid via telefon 0730-94 93 00 eller julia@effektivfriskvard.se

Effektivfriskvård

You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

I'd like to continue anyway